top of page

Over Claudia

Hi! Ik ben een 22-jarige enthousiaste en vrolijke fotografe en student journalistiek uit Dordrecht. Mijn hart gaat sneller kloppen van mijn lieve man Pieter, boswandelingen in het avondzonnetje en een bos bloemen. Oh, en natuurlijk van mooie foto's. Een foto waarop je liefde ziet, blijdschap, vriendschap, of een prachtige zonsondergang.

 

Het is mijn grote droom om moeder te worden. Samen van het leven genieten met Pieter in een gezellig huisje (met moestuin) en de mooiste plekken zien op aarde. De schepping is het grootste cadeau dat we hebben gekregen en als fotograaf geniet ik ontzettend veel van de natuur om me heen.

Een foto vertelt een verhaal. Ik ben daarom altijd op zoek naar het mooiste beeld, het mooiste verhaal. Verhalend, sprookjesachtig, creatief, eerlijk, avontuurlijk: het beste wat ik eruit kan halen. Ik kan mijn creativiteit en passie kwijt in het maken van beeld.

Naast het maken van beeld, schrijf ik graag. Gedurende mijn studie journalistiek op de CHE heb ik geleerd over stortytelling en ik vind het heel speciaal om verhalen van mensen op te schrijven. Ik heb stage gelopen bij Flow Magazine en EO Visie. Content maken voor magazines past bij me. Daar ben ik wel achtergekomen tijdens deze stages. Daarnaast ben ik trouwfotograaf en vind ik dat fantastisch omdat ik een diepe duik kan nemen in het liefdesverhaal van twee mensen. Het geeft me inspiratie en het is mooi om mensen zo blij te maken met hun verhaal vastgelegd in beeld. 

Claudia-MHW (24 van 57).jpg

Foto: Mirthe Helena Photography

Wat ik creëer:

Porfolio Flow2
Portfolio Flow
Content voor Flow Magazine

Blogposts bij de foto's:

Terug naar het fototoestel

Tips voor een goede foto

Content voor EO Visie
Klik hier om de leesbare afbeeldingen te downloaden.
Eva6.jpg
Eva9.jpg
Eva3.jpg
Eva4.jpg
Eva5.jpg
Eva7.jpg
Eva8.jpg
Eva91.jpg
Eva92.jpg
Exclusieve Stockfoto's
Onderstaande foto's zijn nog niet gepubliceerd :)
Stop Motion video's
Onderstaande video's heb ik laatst gemaakt en het lijkt me ontzettend leuk om dit vaker te doen. Bijvoorbeeld een DIY in Stop Motion film, of iets met een thema (zomer/Pasen etc.)