top of page

Fotoshoots voor natuurliefhebbers

"Voor mensen die geïnspireerd worden door de natuur."
Claudia Verloop Fotografie - herfst beeldbank-2.jpg

Marcella Tenlima

“Een hele leuke en fijne shoot gehad bij Claudia. Wist mij erg goed op mijn gemakt te stellen en daardoor liep het soepel. Je bent erg goed in je vak! Ga zo door, en ik kom zeker nog eens bij je terug!"

Een herfstwandeling maken, met bloten voeten in het zeewater voelen of het koud is, bloemen of fruit plukken. Als jij wordt geïnspireerd door de natuur, dan zijn we een goede match.

Ik geloof dat de natuur vol schoonheid is die inspireert en rust geeft. Het is wat mij betreft dé ideale fotoshoot locatie om samen de mooiste foto's van jou te maken.

Claudia Verloop Fotografie - José-17.jpg

Wantijpark, Dordrecht

Kwetsbaarheid & openheid

Hoe ik naar je kijk is vol liefde. Ik geef je complimentjes en voel aan waar jij je eventueel onzeker over voelt. Ik durf dit te benoemen en ik stel je op je gemak. Omdat ik geloof dat kwetsbaarheid en openheid de basis zijn van de beste samenwerking met mij als jouw fotograaf.

 

Daarom zal ik zelf altijd open en eerlijk zijn en creëer ik een vertrouwde sfeer waarin jij je geaccepteerd voelt.

Hey! Ik ben Claudia

Jouw fotograaf! Een echte natuurliefhebber uit Dordrecht. Ik geloof dat foto's je doen beseffen hoeveel schoonheid jouw leven kent. Door de foto's ga je daarbij stilstaan en zal je dankbaarheid voelen voor momenten met jouw geliefden.
ClaudiaVerloopFotografie_loveshoot-40.jpg
Fotoshoot  Claudia Verloop Fotografie

Voor wie?

Voor mensen die net zo dol zijn op de natuur als ik. Houd jij ervan om door het bos te wandelen, naar het strand te gaan of te genieten van de zon die onder gaat in de een bloementuin? Dan zijn we een match! Dit kan natuurlijk ook met je gezin, familie of partner. De fotoshoot is te boeken tot vijf personen. Wil je met meer mensen op de foto, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Wat krijg je?

Een fotoshoot van 60 minuten op een locatie naar keuze. Na afloop van de fotoshoot krijg je binnen een maandeen online galerij in je mailbox, waaruit je 30 foto's mag kiezen. Je kiest dus zelf de foto's uit die je koopt uit een serie van zo'n 50 tot 120 foto's.

Wat kost het?

Voor de fotoshoot investeer je €397,- inclusief btw en exclusief reiskosten vanaf Dordrecht. Extra foto's kun je bij bestellen voor €5,00 per foto.

Hoe ga ik te werk?

Nadat we via e-mail contact hebben gehad over jouw wensen, kiezen we een datum en een locatie uit. Je ben vrij om al je wensen door te geven en ik geef je advies vanuit mijn ervaring als creatieve fotograaf. Tijdens de shoot ben ik er om jou (en eventueel je partner/gezin/familie/vriend(in)) op je mooist op de foto te zetten en je gerust te stellen. Samen genieten van de schoonheid van de natuur om ons heen.

Claudia Verloop Fotografie - loveshoots-8.jpg
"Claudia geeft met haar rustige uitstraling het vertrouwen dat het allemaal wel goedkomt tijdens de fotoshoot. zij is een fotograaf die puur natuur fotografeert, en dit zie je terug in de foto's. Ze is professioneel en snel in haar communicatie en aanleveren van foto's. Kortom een aanrader!"

— Lydia van Mourik

Claudia_Verloop_Fotografie_selectie_Rianne-1.jpg
"Claudia is niet alleen een hele goede fotograaf, maar ook een hele lieve persoonlijkheid. Ze is professioneel en reageert altijd snel op vragen. Haar foto's zijn prachtig met een eigen style en een hele eigen kijk op dingen. Ik zou zeker aanraden om Claudia in te huren als fotograaf!"

— Kirsten Suijker

Contact fotoshoots

Dank je wel! Je hoort binnen drie werkdagen van mij.

bottom of page