top of page
Claudia Verloop Fotografie - Marlien web-1.jpg

Herfst mini shoots

Samen de herfst vieren tijdens de herfst mini shoots op zaterdag 22 oktober in het Wantijpark in Dordrecht.

Herfst mini shoots

Samen de herfst vieren

Hee natuurliefhebber! Ben jij ook zo dol op de herfst? Ik wel. De prachtige kleuren van de bladeren, de gezelligheid en knusse truien en sjaals. Om de herfst te vieren organiseer ik mini shoots op 22 oktober 2022 in het Wantijpark in Dordrecht.

Je bent super welkom!

Let op: wegens succes zijn er enkele extra plekjes op zaterdag 12 november.

Claudia Verloop Fotografie - herfst beeldbank-2.jpg

Marcella Tenlima

“Een hele leuke en fijne shoot gehad bij Claudia. Wist mij erg goed op mijn gemakt te stellen en daardoor liep het soepel. Je bent erg goed in je vak! Ga zo door, en ik kom zeker nog eens bij je terug!"
Herst mini shoots Claudia Verloop Fotografie 06.JPG

Waar - Wantijpark in Dordrecht

Wanneer - zaterdag 22 oktober. In de webshop kun je je tijdslot reserveren. Back up datum: 29 oktober.

Wat - Een fotoshoot van jou alleen, of met je partner/gezin/vriendin/oma. Wat jij wil! De mini shoots zijn bedoeld voor groepen van maximaal 5 personen. Je krijgt een fotoshoot van 15 minuten. Tijdens de shoot vieren we de herfst. Dus we zoeken de mooiste herfstachtige plekjes op en jij mag er natuurlijk ook op 'z'n herfsts' uitzien, met een dikke trui, sjaal of muts. Zorg ervoor dat je 5 minuten van tevoren aanwezig bent op de locatie.

Na de fotoshoot ontvang je binnen een maand een online galerij in je mailbox. Daaruit mag je zelf tien foto's uitkiezen. Uiteraard is het ook mogelijk om foto's bij te bestellen. Optioneel kun je ook kiezen voor een mini album. 

Investering - €137,- per ticket

Let op: wegens succes zijn er enkele extra plekjes op zaterdag 12 november.

Voor wie?

Voor natuurliefhebbers die de herfst willen vieren door op de foto te gaan in het mooie Wantijpark. Bijvoorbeeld met je gezin, partner of een andere geliefde. Een portret van jou alleen kan natuurlijk ook!

 

Let er wel op dat er beperkt plek is, dus wacht niet te lang met het reserveren van jouw fotoshoot. Heb je vragen? Stuur me gerust een mailtje naar claudiaverloop@gmail.com

Hey! Ik ben Claudia

Jouw fotograaf! Een echte herfstliefhebber uit Dordrecht. Ik geloof dat foto's je doen beseffen hoeveel schoonheid jouw leven kent. Door de foto's ga je daarbij stilstaan en zal je dankbaarheid voelen voor momenten met jouw geliefden.

Ik zie je graag de 22e om de schoonheid in jouw leven vast te leggen tussen de prachtige herfstkleuren.
FAQ

Wat als het regent?

Dan verzet ik zo mogelijk de mini shoots. Mocht je op de nieuwe datum niet kunnen, dan krijg je de betaling terug. Als er een beetje regen valt, trekken we de regenjas en laarzen aan!

- Is de locatie in Dordrecht goed bereikbaar?

Ja! Je kunt er makkelijk met de auto komen en voor het park gratis parkeren. Met het ov kun je met een ov fiets komen, of gebruik maken van een stadsbus.

- Wat mag ik met de foto's doen?

Je mag foto's gebruiken op jouw social media en je mag ze in privésfeer afdrukken. Deze foto's mag je uiteraard niet verkopen aan een derde, of commercieel laten gebruiken door andere partijen. Hiervoor moet je toestemming vragen aan Claudia Verloop Fotografie.

- Krijg ik mijn geld terug als ik afzeg?

Nee, maar je mag je ticket uiteraard wel zelf doorverkopen. Lukt dit niet, dan wordt je ticket omgezet in tegoed dat je kunt gebruiken bij het boeken van een fotoshoot bij Claudia Verloop Fotografie.

Claudia Verloop Fotografie - Marlien web-5.jpg

Let op: wegens succes zijn er enkele extra plekjes op zaterdag 12 november.

bottom of page