top of page
Claudia_Verloop_Fotografie_selectie_Rianne-19.jpg

Pluktuin Excursie

Zelf een boeket plukken terwijl je op de foto wordt gezet door Claudia Verloop Fotografie in de pluktuin

Excursie naar de pluktuin

Bloemen plukken in de pluktuin. Het is voor mij een favoriet uitje. Ik droom er al een tijdje van om deze liefde met andere 'bloemenmeisjes' te delen. En die droom komt nu uit!

Je plukt je eigen boeket bloemen in de pluktuin én ondertussen loop ik rond om foto's te maken. Niet geposeerd, maar fijn en spontaan. Precies zoals jij heerlijk geniet van de kleurrijke bloemen om je heen! De excursie is in de avond, zodat we hopelijk een prachtige zonsondergang hebben. Speciaal voor dit event wordt de pluktuin afgehuurd. Zo kunnen we genieten van de rust. Ben jij erbij?

Claudia_Verloop_Fotografie_selectie_Rianne-3.jpg

Pluktuin fotoshoots 2023

Ontvang als eerste toegang tot de tickets voor de pluktuin shoots in 2023 bij Pluktuin Dordrecht en Pluktuin de Langendam in Waspik.

Naar welke pluktuin kom jij waarschijnlijk?

Dank je wel! Jij ontvang als eerste info over de datums en tickets.

Voor wie?

Voor iedereen die gek is op bloemen en het leuk vindt om tussen de kleurrijke bloemen op de foto te worden gezet. Je ontmoet andere bloemenliefhebbers maar je mag natuurlijk ook samen met een vriendin, dochter, tante, oma etc. komen.

 

Let er wel op dat er beperkt plek is, dus wacht niet te lang met het kopen van je tickets. Heb je vragen? Stuur me gerust een mailtje naar claudiaverloop@gmail.com

FAQ

- Is er drinken aanwezig? 

Er zullen wat tappen met water (met citroen of munt) klaar staan, zodat je een drankje kunt pakken. Neem ook gerust zelf een flesje water mee als het warm is :)

Wat als het regent?

Dan wordt de pluktuin excursie verzet. Mocht je op de nieuwe datum niet kunnen, dan krijg je de betaling terug. Als er een beetje regen valt, trekken we de regenjas en laarzen aan!

- Is de locatie in Dordrecht goed bereikbaar?

Ja! Je kunt er makkelijk met de auto komen. Met het openbaar vervoer neem je vanaf het station in Dordrecht stadsbus 5 richting Stadspolders. Vanaf de bushalte 'Recklinghausenweg Dordrecht' is het dan nog zo'n vijf tot tien minuten lopen. Deze bus rijdt minimaal ieder half uur.

- Wat mag ik met de foto's doen?

Je mag foto's gebruiken op jouw social media en je mag ze in privésfeer afdrukken. Deze foto's mag je uiteraard niet verkopen aan een derde, of commercieel laten gebruiken door andere partijen. Hiervoor moet je toestemming vragen aan Claudia Verloop Fotografie.

- Krijg ik mijn geld terug als ik afzeg?

Nee, maar je mag je ticket uiteraard wel zelf doorverkopen. Lukt dit niet, dan wordt je ticket omgezet in tegoed dat je kunt gebruiken bij het boeken van een fotoshoot bij Claudia Verloop Fotografie.

Claudia_Verloop_Fotografie_selectie_Rianne-22.jpg
bottom of page