top of page
ClaudiaVerloopFotografie_bruiloftJ&J-067

Trouwfotografie voor intieme, kleine bruiloften

De natuur voelt als thuis

Ik geloof dat de natuur vol schoonheid is die inspireert en rust geeft. Het is wat mij betreft dé ideale fotoshoot locatie om samen de mooiste foto's van jullie te maken. En bij slecht weer halen we de natuur gewoon naar binnen :) (in bijvoorbeeld en kas, met bloemen of met planten)

Bart-Annelien-gifje-3.gif
Kwetsbaarheid & openheid

Hoe ik naar jullie kijk is vol liefde. Ik fotografeer jullie op je mooist, omdat ik altijd zoek naar de schoonheid in mensen. Want dat zit in ons allemaal. Ik voel aan waar jullie eventueel onzekerheid over voelen. Ik durf dit te benoemen en jullie op je gemak te stellen.

 

Omdat ik geloof dat kwetsbaarheid en openheid de basis zijn van de beste samenwerking met mij als jullie fotograaf.

 

Daarom zal ik zelf altijd open en eerlijk zijn en creëer ik een vertrouwde sfeer waarin jullie je geaccepteerd voelen.

Enthousiast? Bekijk hieronder de informatie.

Claudia Verloop Fotografie - bruiloft J&

Jullie bruiloft laat jullie karakter zien. Zoals jullie zijn. En precies dat zie je in de foto's. In intieme portretten waarin jullie liefde voor elkaar voelbaar is. In dromerige foto's van de mooiste details die jullie met zorg hebben uitgekozen. Foto's die je raken omdat een dierbare naar je lacht.

Ik ben gespecialiseerd in kleine, intieme bruiloften waarbij jullie als bruidspaar de hoofdrol spelen. Jullie ceremonie vindt bijvoorbeeld plaats in de natuur. Samen met een ambtenaar en getuigen. Of jullie willen samen picknicken in het bos om van elkaar en de rust van de natuur te genieten. Hoe dan ook: rust, intimiteit en ontspannenheid staan op jullie dag centraal. Als jullie je hierin herkennen, ben ik de juiste fotograaf voor jullie.

We beginnen het avontuur met contact via e-mail. Jullie kunnen vragen stellen, advies vragen, we bespreken de prijs en plannen een kennismakingsgesprek. Ik vraag jullie hoe jullie dag eruit gaat zien en wat jullie ideeën zijn. Zo kunnen we samen kijken of we de juiste match zijn. Als jullie eruit zijn, stuur ik een offerte waarin alles zwart op wit staat. Als jullie akkoord gaan met de offerte en de algemene voorwaarden, is het officieel: ik ben fotograaf op jullie dag!Het is mogelijk om een loveshoot met korting te boeken. Dit is bijvoorbeeld leuk voor jullie trouwkaart, of gewoon om het vastleggen van jullie liefde vast een klein voorproefje te geven.

Na de bruiloft ontvangen jullie:

- Gratis mini-album van 15x15 cm. Uit te breiden naar groot album (vraag naar de mogelijkheden)

- Binnen 3 dagen de eerste preview

- Binnen 21 dagen een online galerij met ongeveer 20 foto's

- Jullie uiteindelijke selectie foto's binnen 10 weken

- Bij 6 uur fotografie minimaal 200 foto's

Ik ben landelijk inzetbaar, maar woon in Dordrecht.

Investering: vanaf 1800 euro voor 6 uur fotografie, inclusief btw, inclusief reiskosten.

contact bruiloften
ClaudiaVerloopFotografie_wp&r_web-02299.
"Op een koude dag in maart, onze prachtige trouwdag, heeft Claudia ons hart verwarmd met haar vrolijkheid & professionaliteit. Deze combi maakt haar een erg fijne fotografe die weet wat ze doet. Ze zag ons echt en wist precies wat bij ons pastte. Het resultaat is een prachtig fotoalbum vol bijzondere herinneringen!"

— Bram & Nienke van Eldik

Claudia Verloop Fotografie - r-s-preview
"Claudia is niet alleen een hele goede fotograaf, maar ook een hele lieve persoonlijkheid. Ze is professioneel en reageert altijd snel op vragen. Haar foto's zijn prachtig met een eigen style en een hele eigen kijk op dingen. Ik zou zeker aanraden om Claudia in te huren als fotograaf!"

— Kirsten Suijker

Thanks! Message sent.

bottom of page