top of page

Een dag in de boomgaard

Maak je klaar voor heel veel dromerige foto's, want wat zag deze boomgaard er magisch uit. Ik ging een dagje mee naar deze prachtige plek in Brakel om een dagje te helpen bij het onderhoud van de boomgaard. Ik voelde me heel goed toen ik eenmaal op de grasmaaier zat en ik de geur van het gemaaide groen rook. De plek is ontzettend bijzonder, omdat hij al jaren in een familie is. Ondertussen is de boomgaard, generaties later, van drie broers. Een plek met veel verhaal dus.
Mijn camera ging mee om al het moois vast te leggen. Van de heenweg tot de kleine roze bloembladeren. We waren er precies op het juiste moment: de bloesem bloeide nog heel mooi.
De dag begon wat bewolkt, maar namate het later werd, kwam de zon meer door. Uiteindelijk werd het een mooie lentedag. In de schuur naast de boomgaard vonden we tijdens het opruimen de leukste dingen. Ik had op een moment een zakje thee uit 1991 in mijn handen. 'Toen was ik nog niet eens geboren', dacht ik.
Geniet van de foto's hieronder. En krijg meteen een indruk van hoe het eruit ziet wanneer je een dag laat fotograferen. Dit vind ik namelijk ontzettend leuk om te doen en ik word heel blij van de spontane momenten die ontspannen dagen met zich meebrengen.
Wil je jouw dag laten fotograferen? Stuur me een berichtje!
bottom of page